Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Reviews

Onze cursisten zijn onverdeeld enthousiast over onze kwaliteit

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

jasper vos
jasper vos
01/07/2022
De rijlessen zijn erg fijn je merkt dat de rijlessen aangepast worden op de manier die jij zelf het fijnste vind. Je hoeft ook niet bang te zijn als je op examen dat je het niet haalt want als er geen 100% vertrouwen is, ga je nog niet op examen.
Liam Leerentveld
Liam Leerentveld
28/06/2022
Ik heb mijn tijd bij rijschool Pompert als heel plezant ervaren. Vooral op het begin had ik veel moeite, waardoor ik niet de snelste progressie maakte. Desondanks heeft de staf, en met name Maxime, mij op geen enkel moment een opgejaagd gevoel gegeven. Waardoor ik de kneepjes met een fijn gevoel aan heb kunnen leren. Uiteindelijk met een mooie rit in één keer mijn rijexamen gehaald! Je merkt dat het opleiden van goede en zelfverzekerde bestuurders hoog in het vaandel staat. Nu kan ik met een gerust hoofd de weg op. Had mij geen andere rijschool kunnen wensen!
Abe Koster
Abe Koster
15/06/2022
Pompert is een professionele Rijschool die aandachtig met je aan de slag gaat en samen met jou kijken naar hoe het ervoor staat en wat beter kan. Ik heb fantastisch veel geleerd van mijn rijlessen, zelfs dingen die ik kan gebruiken buiten het rijden.
maud willems
maud willems
09/06/2022
Erg fijne rijschool met zeer vriendelijke mensen. Wees niet bang niet klaar te zijn voor het rij examen want ze zorgen er zeker voor dat je genoeg ervaring opbouwt om stevig in je schoenen te kunnen staan. Ga er hierbij wel vanuit dat je wel een tijdje aan het lessen bent en het niet zo snel even haalt.
Alyssa Stuart
Alyssa Stuart
08/06/2022
Een hele mooie ervaring!! Veilig en vertrouwd leren rijden! Super blij mee
nino vanderheijden
nino vanderheijden
02/06/2022
Hele fijne rijschool! Altijd Gezellige maar ook leerzame lessen gehad van Maxime. En in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Super bedankt!
Blazing Monferno
Blazing Monferno
29/05/2022
Heel erg blij met de rijschool, super fijne begeleiding. Zou het zeker aan iedereen aanraden!
Naomi Kortekaas
Naomi Kortekaas
25/05/2022
Bij Peter leer je écht goed auto rijden. Ik kan met vertrouwen alleen de weg op! Bij vorige rijscholen absoluut niet voldoende zelfvertrouwen gekregen om naar een examen toe te werken. Peter heeft ervoor gezorgd dat ik op mezelf kon leren vertrouwen en daardoor ben ik vandaag in één keer geslaagd. Bedankt Peter en Maxime voor de super fijne lessen!
Klaas Post
Klaas Post
06/02/2022
Met Ravi gezellig maar vooral leerzame lessen gehad. Ze leren je veilig en zelfverzekerd auto rijden. Ik ging met een zelfverzekerd gevoel op examen en ben in een keer geslaagd. Helemaal top!
Martin Vervoorn
Martin Vervoorn
26/01/2022
Top rijschool! De rijlessen waren erg leerzaam door de persoonlijk gerichte aanpak en daarnaast ook erg gezellig. Bij rijschool Peter Pompert leren ze je echt goed rijden zodat je klaar bent voor je examen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
229 berichten.
Florijne heeft geschreven op 28 april 2022 om 14:39
Beste Peter, na al een aantal keer gezakt te zijn bij een andere rijschool had mijn zelfvertrouwen een flinke deuk opgelopen, maar dankzij jouw rustige begeleiding en coaching is het nu toch gelukt om mijn rijbewijs te halen. Heel erg bedankt!
Mitchel heeft geschreven op 19 april 2022 om 21:43
Beste Peter, Maxime en Ravi, Bedankt voor de prettige rijlessen die ik van jullie heb mogen ontvangen! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij jullie heb mogen leren autorijden. De unieke benadering van Autorijschool Pompert heb ik als zeer prettig ervaren! De persoonlijke begeleiding en coaching heeft ervoor gezorgd dat ik vandaag met zelfvertrouwen mijn rijbewijs in één keer heb gehaald!
Hans heeft geschreven op 23 juli 2020 om 10:05
Een aanrader voor iedereen! De lessen zijn er op gericht om je zo veilig mogelijk te leren auto rijden en te leren deel te nemen aan het verkeer. Alle lessen zijn gericht op jouw eigen persoonlijke ontwikkelingen en ze doen er alles aan om het jou zo goed en veilig mogelijk te leren. En wat een geweldig team van leuke mensen die hier werken. Ik heb niets anders dan lovende woorden voor Peter en Maxime. Ik heb veel kunnen lachen en heb leuke en minder leuke dingen kunnen en mogen delen, met altijd een luisterend oor en goede raad terwijl je ze leiden naar het behalen van je examen. Ik ga met een goed gevoel en een goede basis de weg op. Bedankt!!!
Lieneke heeft geschreven op 1 februari 2020 om 16:34
Lieve Robin, Peter, Maxime en Kitty (in gedachten), Bedankt voor het zijn van mijn steun en hulp in en rondom de auto. We hebben veel meegemaakt in deze periode, veel gelachen in de auto en het persoonlijke contact heb ik als erg prettig ervaren. Ik ben begonnen met een flinke dosis rijangst en dat hebben wij tijdens de lessen eruit weten te krijgen. Met plezier heb ik alle auto's van Pompert mogen rijden en heb ik elke instructeur naast me gehad als dat even beter was qua planning. Nog eventjes, dan heb ik mijn rijbewijs fysiek in de handen en weet ik zeker dat ik vol vertrouwen mijn eerste zelfstandige rit ga rijden. Dit is de kracht van Rijschool Pompert en haar toppers, dank jullie wel!
Xi heeft geschreven op 14 september 2019 om 14:25
Generally, it is not so easy to find a nice driving school for expats. Luckily, I found the right one. I received great suggestions in every lesson, which help me to improve driving skills step by step. I'm very happy that I pass the exam in the first trial. Thanks Peter!
Evelyn heeft geschreven op 30 juni 2018 om 19:00
Bij het intakegesprek een helder plan van aanpak besproken dat uiteindelijk geheel is uitgekomen; geslaagd bij de eerste opkomst. De communicatie is duidelijk, de planning van de lessen flexibel, en het overzicht van de kosten is duidelijk. In de auto is de sfeer ontspannen, Peter is een ervaren rijleraar die altijd rustig blijft en veel geduld met je heeft. Hartstikke bedankt Peter, voor deze leerzame tijd!
Zeno heeft geschreven op 18 maart 2018 om 21:08
Rijbewijs in 1x gehaald. Elke les altijd weer leuk en leerzaam. Bedankt Peter!
Guus heeft geschreven op 8 januari 2018 om 18:32
Het fijne van Peter is dat hij niet geïrriteerd raakt door fouten die je maakt. Ook zorgt hij ervoor dat je niveau echt goed is voordat je aan je eerste examen begint, en hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de omstandigheden waarin dit examen wordt afgenomen ontspannen zijn. Hierdoor is de kans dat je de eerste keer slaagt vrij groot, ook als je door de zenuwen minder goed rijdt dan normaal. Zijn doel is je goed leren rijden en niet alleen door het examen heen komen, waardoor je uiteindelijk zelfverzekerd en veilig het verkeer in kunt.
Rick heeft geschreven op 23 december 2017 om 15:16
Een goede rijschool die met passie en deskundigheid les geeft. Lessen zijn persoonlijk en op maat, met iedere week precies genoeg uitdaging zodat je op een goed tempo vooruit blijft gaan. Peter is gedreven om je goed klaar te stomen voor een rijbewijs waarmee je zelf-verzekerd op de weg rijdt. Hij motiveert je om het beste naar boven te halen en is recht-door-zee over hoe je dat kunt doen. Ik vond het zelf erg prettige manier van les krijgen, het afgelopen jaar is is voorbij gevlogen. Heel erg bedankt! Zal de komende jaren nog bij menig kruispunt aan jullie denken 🙂
Eva de Jong heeft geschreven op 22 november 2017 om 13:23
Heel erg bedankt voor de lessen Kitty en Maxime! Er was altijd een fijne sfeer in de auto en geweldig goede begeleiding voor mensen zoals ik die meer tijd nodig hebben om het autorijden op te pikken. Ik zou (en zal) deze rijschool aan iedereen aanbevelen! 🙂
Neem contact op