Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Reviews

Onze cursisten zijn onverdeeld enthousiast over onze kwaliteit

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

jasper vos
jasper vos
01/07/2022
De rijlessen zijn erg fijn je merkt dat de rijlessen aangepast worden op de manier die jij zelf het fijnste vind. Je hoeft ook niet bang te zijn als je op examen dat je het niet haalt want als er geen 100% vertrouwen is, ga je nog niet op examen.
Liam Leerentveld
Liam Leerentveld
28/06/2022
Ik heb mijn tijd bij rijschool Pompert als heel plezant ervaren. Vooral op het begin had ik veel moeite, waardoor ik niet de snelste progressie maakte. Desondanks heeft de staf, en met name Maxime, mij op geen enkel moment een opgejaagd gevoel gegeven. Waardoor ik de kneepjes met een fijn gevoel aan heb kunnen leren. Uiteindelijk met een mooie rit in één keer mijn rijexamen gehaald! Je merkt dat het opleiden van goede en zelfverzekerde bestuurders hoog in het vaandel staat. Nu kan ik met een gerust hoofd de weg op. Had mij geen andere rijschool kunnen wensen!
Abe Koster
Abe Koster
15/06/2022
Pompert is een professionele Rijschool die aandachtig met je aan de slag gaat en samen met jou kijken naar hoe het ervoor staat en wat beter kan. Ik heb fantastisch veel geleerd van mijn rijlessen, zelfs dingen die ik kan gebruiken buiten het rijden.
maud willems
maud willems
09/06/2022
Erg fijne rijschool met zeer vriendelijke mensen. Wees niet bang niet klaar te zijn voor het rij examen want ze zorgen er zeker voor dat je genoeg ervaring opbouwt om stevig in je schoenen te kunnen staan. Ga er hierbij wel vanuit dat je wel een tijdje aan het lessen bent en het niet zo snel even haalt.
Alyssa Stuart
Alyssa Stuart
08/06/2022
Een hele mooie ervaring!! Veilig en vertrouwd leren rijden! Super blij mee
nino vanderheijden
nino vanderheijden
02/06/2022
Hele fijne rijschool! Altijd Gezellige maar ook leerzame lessen gehad van Maxime. En in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Super bedankt!
Blazing Monferno
Blazing Monferno
29/05/2022
Heel erg blij met de rijschool, super fijne begeleiding. Zou het zeker aan iedereen aanraden!
Naomi Kortekaas
Naomi Kortekaas
25/05/2022
Bij Peter leer je écht goed auto rijden. Ik kan met vertrouwen alleen de weg op! Bij vorige rijscholen absoluut niet voldoende zelfvertrouwen gekregen om naar een examen toe te werken. Peter heeft ervoor gezorgd dat ik op mezelf kon leren vertrouwen en daardoor ben ik vandaag in één keer geslaagd. Bedankt Peter en Maxime voor de super fijne lessen!
Klaas Post
Klaas Post
06/02/2022
Met Ravi gezellig maar vooral leerzame lessen gehad. Ze leren je veilig en zelfverzekerd auto rijden. Ik ging met een zelfverzekerd gevoel op examen en ben in een keer geslaagd. Helemaal top!
Martin Vervoorn
Martin Vervoorn
26/01/2022
Top rijschool! De rijlessen waren erg leerzaam door de persoonlijk gerichte aanpak en daarnaast ook erg gezellig. Bij rijschool Peter Pompert leren ze je echt goed rijden zodat je klaar bent voor je examen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
229 berichten.
Linda van de Velde heeft geschreven op 3 augustus 2017 om 12:42
Lieve Peter, Kitty en Maxime, Wat zijn jullie een goed team samen! Persoonlijk en ongedwongen dat is het zeker je leert er op je eigen tempo. Bedankt voor de fijne lessen!
Aart heeft geschreven op 23 maart 2017 om 10:25
Prima lessen gehad van Peter. In een keer geslaagd. De lessen worden afgestemd op hoe je leert en op jouw tempo. Nogmaals bedankt Peter!
Alexander Knibbeler heeft geschreven op 21 maart 2017 om 14:04
Hele goede lessen gehad! Goede begeleiding en lessen op maat! Peter en Kitty hartstikke bedankt!
Stijn Sijbesma heeft geschreven op 15 maart 2017 om 10:32
Heel goede lessen gehad, persoonlijk en goede stijl, super tevreden! Bedankt Kitty!
Thomas heeft geschreven op 23 januari 2017 om 11:11
Het halen van mijn rijbewijs heb ik voor een groot deel te danken aan rijschool Pompert. De persoonlijke begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder een auto instap. Nogmaals bedankt Peter!
Lotte heeft geschreven op 24 december 2016 om 14:18
Lieve Peter en Kitty, heel erg bedankt voor alle lessen en de goede begeleiding. Ondanks mijn zenuwen met hulp van jullie toch weten te slagen voor mijn examen! Ik ben er onwijs gelukkig mee en raad iedereen die ook last heeft van faalangst aan, bij jullie te komen lessen. Je krijgt goede begeleiding op je eigen tempo. Het kan hierdoor wat langer duren maar dat is het waard. Ik stap nu met vertrouwen de auto in!
Timon heeft geschreven op 14 juni 2016 om 18:08
Na de altijd gezellige lessen met Maxime heb ik afgelopen week mijn rijbewijs in 1x gehaald! Ik heb de rijlessen altijd als erg leuk ervaren, en heb erg veel geleerd. Niet puur het 'technisch' autorijden, maar nog veel meer daarom heen. De lessen worden op jou afgestemd, en nooit is er een les uitgevallen. Dankjewel voor alle lessen!
Rianne van den Hombergh heeft geschreven op 14 juni 2016 om 17:31
Ik was eerder bij een andere rijschool meerdere keren gezakt. Na een tijd geen rijles gehad te hebben, ben ik overgestapt naar autorijschool Pompert. Doordat ik zo vaak gezakt was, had mijn zelfvertrouwen een flinke deuk opgelopen. Maar door het geduld en de persoonlijke aandacht waarmee Kitty lesgeeft ben ik daar overheen gekomen en ben toen ik er klaar voor was op examen gegaan en geslaagd! Bij Pompert wordt er echt gekeken naar jou als persoon en wat jij nodig hebt om te leren autorijden. Bedankt Kitty voor alle geduld die je met mij hebt gehad en de gezellige lessen!
Kenny Wirken heeft geschreven op 17 april 2016 om 12:50
Het heeft even geduurd maar dankzij de persoonlijke aanpak en goed gestructureerde lessen van Maxime! Afgelopen donderdag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ondanks dat we een hele tijd bezig zijn geweest en ik wat problemen had met het theorie examen wel altijd met veel plezier gelest! Zal ze zeker gaan missen net als de rondjes rond de auto 😉 Nogmaals bedankt voor alle moeite en het geduld!!! Ik had niet om een betere rijschool kunnen vragen, je bent in goede handen bij Peter, Kitty en Maxime!!
Evelien Abels heeft geschreven op 10 april 2016 om 14:30
Bedankt voor de goede lessen Peter en Kitty! Ondanks dat het er veel waren kon ik met plezier blijven lessen. Het was duidelijk wat er van me verwacht werd op het examen, zo kon ik in 1 keer slagen :).
Neem contact op