Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Reviews

Onze cursisten zijn onverdeeld enthousiast over onze kwaliteit

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

jasper vos
jasper vos
01/07/2022
De rijlessen zijn erg fijn je merkt dat de rijlessen aangepast worden op de manier die jij zelf het fijnste vind. Je hoeft ook niet bang te zijn als je op examen dat je het niet haalt want als er geen 100% vertrouwen is, ga je nog niet op examen.
Liam Leerentveld
Liam Leerentveld
28/06/2022
Ik heb mijn tijd bij rijschool Pompert als heel plezant ervaren. Vooral op het begin had ik veel moeite, waardoor ik niet de snelste progressie maakte. Desondanks heeft de staf, en met name Maxime, mij op geen enkel moment een opgejaagd gevoel gegeven. Waardoor ik de kneepjes met een fijn gevoel aan heb kunnen leren. Uiteindelijk met een mooie rit in één keer mijn rijexamen gehaald! Je merkt dat het opleiden van goede en zelfverzekerde bestuurders hoog in het vaandel staat. Nu kan ik met een gerust hoofd de weg op. Had mij geen andere rijschool kunnen wensen!
Abe Koster
Abe Koster
15/06/2022
Pompert is een professionele Rijschool die aandachtig met je aan de slag gaat en samen met jou kijken naar hoe het ervoor staat en wat beter kan. Ik heb fantastisch veel geleerd van mijn rijlessen, zelfs dingen die ik kan gebruiken buiten het rijden.
maud willems
maud willems
09/06/2022
Erg fijne rijschool met zeer vriendelijke mensen. Wees niet bang niet klaar te zijn voor het rij examen want ze zorgen er zeker voor dat je genoeg ervaring opbouwt om stevig in je schoenen te kunnen staan. Ga er hierbij wel vanuit dat je wel een tijdje aan het lessen bent en het niet zo snel even haalt.
Alyssa Stuart
Alyssa Stuart
08/06/2022
Een hele mooie ervaring!! Veilig en vertrouwd leren rijden! Super blij mee
nino vanderheijden
nino vanderheijden
02/06/2022
Hele fijne rijschool! Altijd Gezellige maar ook leerzame lessen gehad van Maxime. En in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Super bedankt!
Blazing Monferno
Blazing Monferno
29/05/2022
Heel erg blij met de rijschool, super fijne begeleiding. Zou het zeker aan iedereen aanraden!
Naomi Kortekaas
Naomi Kortekaas
25/05/2022
Bij Peter leer je écht goed auto rijden. Ik kan met vertrouwen alleen de weg op! Bij vorige rijscholen absoluut niet voldoende zelfvertrouwen gekregen om naar een examen toe te werken. Peter heeft ervoor gezorgd dat ik op mezelf kon leren vertrouwen en daardoor ben ik vandaag in één keer geslaagd. Bedankt Peter en Maxime voor de super fijne lessen!
Klaas Post
Klaas Post
06/02/2022
Met Ravi gezellig maar vooral leerzame lessen gehad. Ze leren je veilig en zelfverzekerd auto rijden. Ik ging met een zelfverzekerd gevoel op examen en ben in een keer geslaagd. Helemaal top!
Martin Vervoorn
Martin Vervoorn
26/01/2022
Top rijschool! De rijlessen waren erg leerzaam door de persoonlijk gerichte aanpak en daarnaast ook erg gezellig. Bij rijschool Peter Pompert leren ze je echt goed rijden zodat je klaar bent voor je examen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
229 berichten.
alpha heeft geschreven op 20 december 2006 om 23:00
hoi peterHeel erg bedankt. Mijn missie is geslaagd. Binnen 4 dagen mijn rijbewijs gehaald. Groetjes alpha
kim heeft geschreven op 15 december 2006 om 23:00
Hallo peter Bij deze een berichje.Ik heb genoten van de lessen die jij steeds spelenderwijs heb gegeven!! een echte aanrader -voor mensen die nog twijfelen, peter is een mens die eerst aan aan iemand anders denkt!! dus ze bestaan nog !! flexibel ,grappig , en weet goed de balance te beplalen .succes verder en tot ziens
Nancy heeft geschreven op 25 november 2006 om 23:00
Heey peter! wil je nog effe bedanken voor de leuke lesse die ik bij je heb gehad,was altijd gezellig bij jou..en heb in een korte tijd veel van je geleerd! En je site is er zeker mooi op geworde :)Kus Nancy
Joshua heeft geschreven op 10 november 2006 om 23:00
Hej PeterZiet er strak uit hoor die nieuwe site.Nee ik heb nog geen schade gereden en ja ik spiegel nog steeds. hehe.Groetjes Joshua
Kevin heeft geschreven op 6 november 2006 om 23:00
Hey Peter.Hardstikke bedankt voor de lessen!Zodra der iemand in mijn omgeving wil gaan lessen dan zal ik jou zeker aanbevelen.Altijd wel aan het ouwe-hoeren of net die muziek wa harder...kon ik wel waarderen!Duidelijk beter dan Swiers..hehehehe :PGreetz, Kef
Reemst heeft geschreven op 31 oktober 2006 om 23:00
Hee Pompert!Even ter promotie van je rijschool: mede dankzij jou relaxte en goede lessen in 8 maanden Australie geen brokken gemaakt of kangaroe aan gereden. Lang geleden alweer, jammer dat ik die nieuwe bolide niet meer mee heb kunnen maken trouwens. Een maat van me had nog rijlessen nodig dus heb hem natuurlijk naar jou doorgestuurd. Helaas geen mooie dame maar je kunt niet alles hebben;) We eten binnenkort maar weer eens een broodje daar bij het station lijke me lache.Ciaoo Pim
Nico de tuinman heeft geschreven op 31 oktober 2006 om 23:00
Geef je ook aanhangerles. Heb dringend deze rijbewijs nodig voor mijn planten !
Mohammed A. heeft geschreven op 31 oktober 2006 om 23:00
Hele fijne rijschool, prima instructeur.Altijd in voor een grapje.Meteen de eerste keer geslaagd!Bedankt Peter,Mo
Autorijschool Pompert heeft geschreven op 26 oktober 2006 om 22:00
Welkom op onze nieuwe website! U kunt in dit gastenboek uw berichtje achterlaten.Met vriendelijke groet,Peter Pompert
Neem contact op