Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Reviews

Onze cursisten zijn onverdeeld enthousiast over onze kwaliteit

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

jasper vos
jasper vos
01/07/2022
De rijlessen zijn erg fijn je merkt dat de rijlessen aangepast worden op de manier die jij zelf het fijnste vind. Je hoeft ook niet bang te zijn als je op examen dat je het niet haalt want als er geen 100% vertrouwen is, ga je nog niet op examen.
Liam Leerentveld
Liam Leerentveld
28/06/2022
Ik heb mijn tijd bij rijschool Pompert als heel plezant ervaren. Vooral op het begin had ik veel moeite, waardoor ik niet de snelste progressie maakte. Desondanks heeft de staf, en met name Maxime, mij op geen enkel moment een opgejaagd gevoel gegeven. Waardoor ik de kneepjes met een fijn gevoel aan heb kunnen leren. Uiteindelijk met een mooie rit in één keer mijn rijexamen gehaald! Je merkt dat het opleiden van goede en zelfverzekerde bestuurders hoog in het vaandel staat. Nu kan ik met een gerust hoofd de weg op. Had mij geen andere rijschool kunnen wensen!
Abe Koster
Abe Koster
15/06/2022
Pompert is een professionele Rijschool die aandachtig met je aan de slag gaat en samen met jou kijken naar hoe het ervoor staat en wat beter kan. Ik heb fantastisch veel geleerd van mijn rijlessen, zelfs dingen die ik kan gebruiken buiten het rijden.
maud willems
maud willems
09/06/2022
Erg fijne rijschool met zeer vriendelijke mensen. Wees niet bang niet klaar te zijn voor het rij examen want ze zorgen er zeker voor dat je genoeg ervaring opbouwt om stevig in je schoenen te kunnen staan. Ga er hierbij wel vanuit dat je wel een tijdje aan het lessen bent en het niet zo snel even haalt.
Alyssa Stuart
Alyssa Stuart
08/06/2022
Een hele mooie ervaring!! Veilig en vertrouwd leren rijden! Super blij mee
nino vanderheijden
nino vanderheijden
02/06/2022
Hele fijne rijschool! Altijd Gezellige maar ook leerzame lessen gehad van Maxime. En in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Super bedankt!
Blazing Monferno
Blazing Monferno
29/05/2022
Heel erg blij met de rijschool, super fijne begeleiding. Zou het zeker aan iedereen aanraden!
Naomi Kortekaas
Naomi Kortekaas
25/05/2022
Bij Peter leer je écht goed auto rijden. Ik kan met vertrouwen alleen de weg op! Bij vorige rijscholen absoluut niet voldoende zelfvertrouwen gekregen om naar een examen toe te werken. Peter heeft ervoor gezorgd dat ik op mezelf kon leren vertrouwen en daardoor ben ik vandaag in één keer geslaagd. Bedankt Peter en Maxime voor de super fijne lessen!
Klaas Post
Klaas Post
06/02/2022
Met Ravi gezellig maar vooral leerzame lessen gehad. Ze leren je veilig en zelfverzekerd auto rijden. Ik ging met een zelfverzekerd gevoel op examen en ben in een keer geslaagd. Helemaal top!
Martin Vervoorn
Martin Vervoorn
26/01/2022
Top rijschool! De rijlessen waren erg leerzaam door de persoonlijk gerichte aanpak en daarnaast ook erg gezellig. Bij rijschool Peter Pompert leren ze je echt goed rijden zodat je klaar bent voor je examen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
229 berichten.
Nanine heeft geschreven op 6 juli 2015 om 15:51
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rij-examen op 43-jarige leeftijd en als 1e in de nieuwe auto :). Heb dankzij Peter ook echt autorijden geleerd en niet alleen maar een kunstje om een rij-examen goed door te komen. Ik ga dan ook met het volste vertrouwen de weg op. Peter, dankjewel voor je aandacht, inzet en deskundigheid. Het wordt zeer gewaardeerd. Veel succes verder en op naar 2 jaar met een 100% score!
Timo heeft geschreven op 19 juni 2015 om 12:24
Bedankt voor alle lessen en het goede inzicht, daardoor heb ik mijn rijbewijs de 1e keer gehaald, top!
Bo heeft geschreven op 30 april 2015 om 10:41
Kitty, Peter en Maxime super bedankt voor de leerzame en fijne lessen die ik bij jullie heb gehad! Ik ben heel erg blij dat ik toch door heb gezet en dat het me uiteindelijk gelukt is!! Ontzettend bedankt!
Joris heeft geschreven op 21 april 2015 om 08:51
Had geen betere hulp kunnen vinden als hier, na hard zwoegen en zweten de 1ste keer geslaagd hartstikke bedankt Kitty en peter.
Roel Vos heeft geschreven op 14 april 2015 om 20:16
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn eerste praktijkexamen! Kitty, Maxime en Peter bedankt! Deze rijschool biedt een goede basis voor het echte autorijden waarbij een persoonlijke aanpak voorop staat. Elke les leerde ik weer iets op een leuke en gezellige manier!
Kevin heeft geschreven op 9 april 2015 om 15:17
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Peter en Kitty. Heb veel mogen leren en de lessen waren altijd gezellig. Dit is geen rijschool die je half klaar op examen stuurt maar er echt voor zorgt dat je er klaar voor bent om je rijbewijs te halen. Super rijschool en bedankt!
Misha heeft geschreven op 7 april 2015 om 16:12
Dankzij de lessen van Peter en Maxime in één keer mijn rijbewijs gehaald!! De begeleiding is erg goed en er is altijd een gezellige sfeer. Je gaat pas op examen wanneer je er echt klaar voor bent, zodat je met alle zenuwen alsnog een zeer grote kans op slagen hebt. Fantastische rijschool dus!!!! Bedankt voor alles 😀
Robbert Kruizinga heeft geschreven op 2 april 2015 om 11:10
Na een hoop rijlessen nu eindelijk het rijbewijs binnen dankzij de fijne rijlessen van Peter, Kitty & Maxime!! Uiterst prettige begeleiding waarin je als persoon centraal staat. Na een minder goede ervaring met een andere rijschool, had ik geen betere uit kunnen zoeken dan autorijschool Pompert. Super bedankt!!!!!!!!!!!!
Biba Becker heeft geschreven op 20 februari 2015 om 18:26
super relaxte lessen gehad bij m'n lieve oom en tante (natuurlijk ook bij Maxime ;P). ondanks de Bosche bollen en roze ballonnen de eerste keer geslaagd! was echt gezellig en leerzaam, denk niet dat ik het bij een ander zo goed had kunnen leren (niet omdat we familie zijn, dit is objectief haha) bedankt nog 😀
Thomas Bouw heeft geschreven op 29 januari 2015 om 19:39
Kitty, Peter, Maxime, ontzettend bedankt voor de lessen en sfeer. Misschien heeft het even geduurd gezien mijn zenuwen en onzekerheid, maar het is in ieder geval wel in 1 keer geluk 🙂 Heb sinds ik mijn rijbewijs een maand geleden heb gehaald nog maar 1 keer de fiets aangeraakt 😛
Neem contact op