Autorijschool
Pompert
Eindhoven
Menu
Neem contact op

Reviews

Onze cursisten zijn onverdeeld enthousiast over onze kwaliteit

Het is niet zo moeilijk om je eigen website vol te schrijven met lovende woorden over jezelf. Daarom zijn wij ook zo trots op de berichtjes met lovende woorden die onze leerlingen de afgelopen jaren in ons gastenboek hebben geschreven! Raadpleeg onze privacyverklaring als je meer informatie wilt over de verwerking van deze gegevens.

jasper vos
jasper vos
01/07/2022
De rijlessen zijn erg fijn je merkt dat de rijlessen aangepast worden op de manier die jij zelf het fijnste vind. Je hoeft ook niet bang te zijn als je op examen dat je het niet haalt want als er geen 100% vertrouwen is, ga je nog niet op examen.
Liam Leerentveld
Liam Leerentveld
28/06/2022
Ik heb mijn tijd bij rijschool Pompert als heel plezant ervaren. Vooral op het begin had ik veel moeite, waardoor ik niet de snelste progressie maakte. Desondanks heeft de staf, en met name Maxime, mij op geen enkel moment een opgejaagd gevoel gegeven. Waardoor ik de kneepjes met een fijn gevoel aan heb kunnen leren. Uiteindelijk met een mooie rit in één keer mijn rijexamen gehaald! Je merkt dat het opleiden van goede en zelfverzekerde bestuurders hoog in het vaandel staat. Nu kan ik met een gerust hoofd de weg op. Had mij geen andere rijschool kunnen wensen!
Abe Koster
Abe Koster
15/06/2022
Pompert is een professionele Rijschool die aandachtig met je aan de slag gaat en samen met jou kijken naar hoe het ervoor staat en wat beter kan. Ik heb fantastisch veel geleerd van mijn rijlessen, zelfs dingen die ik kan gebruiken buiten het rijden.
maud willems
maud willems
09/06/2022
Erg fijne rijschool met zeer vriendelijke mensen. Wees niet bang niet klaar te zijn voor het rij examen want ze zorgen er zeker voor dat je genoeg ervaring opbouwt om stevig in je schoenen te kunnen staan. Ga er hierbij wel vanuit dat je wel een tijdje aan het lessen bent en het niet zo snel even haalt.
Alyssa Stuart
Alyssa Stuart
08/06/2022
Een hele mooie ervaring!! Veilig en vertrouwd leren rijden! Super blij mee
nino vanderheijden
nino vanderheijden
02/06/2022
Hele fijne rijschool! Altijd Gezellige maar ook leerzame lessen gehad van Maxime. En in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Super bedankt!
Blazing Monferno
Blazing Monferno
29/05/2022
Heel erg blij met de rijschool, super fijne begeleiding. Zou het zeker aan iedereen aanraden!
Naomi Kortekaas
Naomi Kortekaas
25/05/2022
Bij Peter leer je écht goed auto rijden. Ik kan met vertrouwen alleen de weg op! Bij vorige rijscholen absoluut niet voldoende zelfvertrouwen gekregen om naar een examen toe te werken. Peter heeft ervoor gezorgd dat ik op mezelf kon leren vertrouwen en daardoor ben ik vandaag in één keer geslaagd. Bedankt Peter en Maxime voor de super fijne lessen!
Klaas Post
Klaas Post
06/02/2022
Met Ravi gezellig maar vooral leerzame lessen gehad. Ze leren je veilig en zelfverzekerd auto rijden. Ik ging met een zelfverzekerd gevoel op examen en ben in een keer geslaagd. Helemaal top!
Martin Vervoorn
Martin Vervoorn
26/01/2022
Top rijschool! De rijlessen waren erg leerzaam door de persoonlijk gerichte aanpak en daarnaast ook erg gezellig. Bij rijschool Peter Pompert leren ze je echt goed rijden zodat je klaar bent voor je examen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
229 berichten.
Thijs Hurkmans heeft geschreven op 29 januari 2015 om 14:17
Ik heb door de geweldige begeleiding van Peter en Kitty mijn rijbewijs in één keer kunnen halen ! Aangezien ik erg eigenwijs was ( zegt men ) viel dit zeker niet mee. Hier hebben we goed aan gewerkt en daardoor is het uiteindelijk toch goed gekomen. Verder was er erg goed contact en zijn de rijlessen erg goed opgebouwd. Er werd overal rekening mee gehouden.Dus overal, een super goede rijschool !!!
Floor heeft geschreven op 22 januari 2015 om 19:07
Zo, geslaagd ook dankzij de hulp van Kitty en Peter. Nu kan ik eindelijk de lichtjesroute rijden, ook al zijn er nog geen lichtjes. Ook als je een beperking hebt kun je er op vertrouwen dat je veilig zult rijden en zult slagen. Ontzettend bedankt voor alles wat jullie voor me gedaan hebben!
Lotte van Beers heeft geschreven op 22 januari 2015 om 16:59
Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik ga nu met vertrouwen de weg op! Bedankt peter, voor al het geduld, voor de leerzame lessen, en voor de eerlijkheid!
Viovanca heeft geschreven op 16 januari 2015 om 11:44
Op zoek naar een betrouwbare rijschool die ook aan de mens denkt, ben ik goed terecht gekomen bij Rijschool Pompert. In december van 2014, voor de drukke feestdagen heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Dit, dankzij de engelen geduld, de persoonlijke aanpak, gedreven instelling en positieve benadering van Peter en Kitty. Zeker een aanrader!
E Thomasse heeft geschreven op 23 december 2014 om 20:18
Beste Peter, via deze weg hartelijk dank voor de geweldige begeleiding die er voor heeft gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald. Dit leek me vooraf ongeveer even onwaarschijnlijk als het idee dat Feyenoord binnen 10 jaar landskampioen wordt. Zo zie je maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit 😉 Maar dit even terzijde, ik ben echt heel blij dat ik voor jullie gekozen heb en kan iedereen aanraden hetzelfde te doen! Vriendelijke groet, Erwin
Felix heeft geschreven op 23 december 2014 om 12:06
Vandaag mijn rijexamen in 1 keer gehaald! En dat allemaal dankzij peter en Kitty. Ik ben er heel erg blij mee. Super bedankt peter en Kitty voor al het werk wat jullie in mij hebben gestopt.
Wendy heeft geschreven op 23 december 2014 om 11:56
Dankjewel Peter! Gisteren heb ik met vertrouwen mijn rijbewijs gehaald terwijl ik echt onzeker was toen we begonnen. Fijn dat het echt draait om goed leren autorijden en niet alleen om het examen!
Louise heeft geschreven op 28 november 2014 om 13:02
Gister eindelijk, maar bij Peter in één keer, me rijbewijs gehaald!! Ik heb nogal een voorgeschiedenis betreft autorijles en praktijkexamens. Ik heb vele lessen gevolgd en ben meerdere malen op examen geweest, waaronder zelfs een staatsexamen. Autorijden was niet bepaald een kwaliteit van me, tevens had ik last van faalangst, wat alleen maar erger was geworden doordat ik zo vaak gezakt was. En een goede concentratie had ik ook al niet, ik dacht dat ik mijn rijbewijs nooit zou halen!Maar bij Peter en Kitty is het me toch gelukt, bij de eerste praktijkexamen! Ik heb de persoonlijke begeleiding gekregen die ik nodig had en ben opgegaan toen ik er klaar was voor was. Nu ga ik met vertrouwen in mezelf de weg op en ben autorijden zelfs leuk gaan vinden!Bedankt Peter en Kitty!
Ali Osman ISIK heeft geschreven op 26 september 2014 om 06:13
I passed at my first time 🙂 If you want to learn "How to drive" (Not how to pass the exam, etc.), Peter is the best choice without a doubt. When you learn how to drive, then exam result comes for free. I think Peter is one of a very few people who could combine knowledge with teaching skills. Thanks, Peter.
Marijn Reker heeft geschreven op 9 juli 2014 om 14:36
Peet, bedankt voor je geduld de afgelopen periode. Ik had met mijn concentratieproblemen een andere benadering nodig en die heb je perfect verschaft. In een keer geslaagd, maar nog veel belangrijker: vertrouwen gekregen in de auto en alle gevraagde aspecten in mijn eigen tempo onder de knie gekregen. We houden contact! Groeten Marijn
Neem contact op